Stem op CDA, stem voor onze regio, stem op Jelle!

Namens de fractie van CDA-Heiloo spreken Hessel Hiemstra en Mart Brouwer hun steun uit voor Jelle Beemsterboer uit Tuitjenhorn: “Wij willen niet alleen een sterk landelijk CDA, maar vinden het ook belangrijk dat het lokale CDA vertegenwoordigd is in de Tweede Kamer. Zo kunnen ideeën uit onze regio sneller hun weg vinden naar landelijke besluitvorming. Andersom kunnen de regionale Kamerleden kansen die landelijk beleid brengt snel overbrengen naar inwoners en ondernemers.”

Op de spandoeken en posters die momenteel te zien zijn roept de 36-jarige Jelle Beemsterboer op te stemmen voor onze regio, dus voor Heiloo. Beemsterboer: “Ik laat op alle verkiezingsposters mijn telefoonnummer drukken, want het is belangrijk dat mensen mij ook de komende vier jaar kunnen benaderen”.

Dat is pas betrokkenheid! CDA-Heiloo:  “Een stem op Jelle is een stem voor Wopke, oftewel: Nu Doorpakken!”

Jelle Beemsterboer

Goed Nieuws #9: Heiloo gereed voor Tweede Kamer verkiezingen

Beste lezer, dit is de negende in een serie Heilooër weekberichten waarin wij als CDA-fractie in deze ingewikkelde tijd elke week een positief punt willen belichten. Er gaan immers heel veel dingen hartstikke goed, die het vermelden waard zijn!

In verband met de corona-maatregelen zien de verkiezingen er dit keer anders uit. Al sinds oktober wordt er ook in Heiloo achter de schermen door velen hard gewerkt om de verkiezingen goed en veilig te laten verlopen. En al die mensen doen het ergens voor, want laten we wel wezen: goed georganiseerde verkiezingen zijn essentieel voor een democratie!

U kunt alle spelregels en getroffen maatregelen nalezen via: www.heiloo.nl/verkiezingen.

Alles op de rit voor TK-verkiezingen in Heiloo