Stem op CDA, stem voor onze regio, stem op Jelle!

Namens de fractie van CDA-Heiloo spreken Hessel Hiemstra en Mart Brouwer hun steun uit voor Jelle Beemsterboer uit Tuitjenhorn: “Wij willen niet alleen een sterk landelijk CDA, maar vinden het ook belangrijk dat het lokale CDA vertegenwoordigd is in de Tweede Kamer. Zo kunnen ideeën uit onze regio sneller hun weg vinden naar landelijke besluitvorming. Andersom kunnen de regionale Kamerleden kansen die landelijk beleid brengt snel overbrengen naar inwoners en ondernemers.”

Op de spandoeken en posters die momenteel te zien zijn roept de 36-jarige Jelle Beemsterboer op te stemmen voor onze regio, dus voor Heiloo. Beemsterboer: “Ik laat op alle verkiezingsposters mijn telefoonnummer drukken, want het is belangrijk dat mensen mij ook de komende vier jaar kunnen benaderen”.

Dat is pas betrokkenheid! CDA-Heiloo:  “Een stem op Jelle is een stem voor Wopke, oftewel: Nu Doorpakken!”

Jelle Beemsterboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>