Goed Nieuws #10: Geen zonneweide aan westkant Heiloo

Beste lezer, dit is de tiende en voorlopig laatste in een serie Heilooƫr weekberichten waarin wij als CDA-fractie in deze ingewikkelde tijd elke week een positief punt willen belichten. Er gaan immers heel veel dingen hartstikke goed, die het vermelden waard zijn!

De gemeente Bergen heeft bakzeil gehaald in hun voorstel om aan de westkant van Heiloo langs de Zeeweg, vlak bij de grens van Heiloo, een grote zonneweide toe te staan. Dat is uitstekend nieuws. Als CDA-Heiloo hebben wij ons direct tegen dit onzalige plan gekeerd, want wij willen niet dat die fraaie toegang van Heiloo definitief verpest wordt.

Bovendien vinden we dat zonnepanelen vooral op daken geplaatst moeten worden: daar is nog veel te halen; laten we ons groen zo min mogelijk hier voor opofferen.

Dus: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald!

NHD 26 april 2021

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>