Goed Nieuws #9: Heiloo gereed voor Tweede Kamer verkiezingen

Beste lezer, dit is de negende in een serie Heilooër weekberichten waarin wij als CDA-fractie in deze ingewikkelde tijd elke week een positief punt willen belichten. Er gaan immers heel veel dingen hartstikke goed, die het vermelden waard zijn!

In verband met de corona-maatregelen zien de verkiezingen er dit keer anders uit. Al sinds oktober wordt er ook in Heiloo achter de schermen door velen hard gewerkt om de verkiezingen goed en veilig te laten verlopen. En al die mensen doen het ergens voor, want laten we wel wezen: goed georganiseerde verkiezingen zijn essentieel voor een democratie!

U kunt alle spelregels en getroffen maatregelen nalezen via: www.heiloo.nl/verkiezingen.

Alles op de rit voor TK-verkiezingen in Heiloo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>