Goed Nieuws #8: Burgemeesterspost Heiloo in trek!

Beste lezer, dit is de achtste in een serie Heilooër weekberichten waarin wij als CDA-fractie in deze ingewikkelde tijd elke week een positief punt willen belichten. Er gaan immers heel veel dingen hartstikke goed, die het vermelden waard zijn! 

De burgemeesterspost van ons mooie dorp Heiloo is in trek: maar liefst 31 personen hebben gesolliciteerd: 18 mannelijke en 13 vrouwelijke kandidaten.

Dit heeft Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in Noord-Holland, meegedeeld aan de gemeenteraad van Heiloo.

Van deze kandidaten hebben/hadden 25 personen een (fulltime) functie in het (lokaal) openbaar bestuur, 6 personen hebben/hadden een functie daarbuiten.

De Vertrouwenscommissie, bestaande uit de fractievoorzitters van de partijen die in de raad van Heiloo zitten, gaan samen met De Commissaris van de Koning aan de slag met het selectieproces. De nieuwe burgemeester zal naar verwachting in juli 2021 worden benoemd.

Bericht Provincie Nh 16 feb 2021

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>