Een goed gesprek over klimaat- en stikstof? Het kan!

Op 15 februari waren Tweede Kamerlid Derk Boswijk en Statenlid Willemien Koning te gast in ‘de Heeren van Limmen’. Na een inleiding van Niek Wijmenga uit Heiloo (die ook namens CDA verkiesbaar is voor de Provinciale Staten) gingen zij beiden openhartig en genuanceerd in op alle moeilijke dilemma’s op het gebied van klimaat, wonen, stikstof en landbouw.
De grote belangstelling en betrokkenheid van het publiek toont aan dat dit onderwerp ook in Noord-Holland erg leeft. Opvallend: het gesprek en de inhoudelijke argumenten werden zeer op prijs gesteld. “Een verademing met de harde, polariserende one-liners die veelal in de media langskomen.”
Voor het campagneteam van CDA Noord-Holland is dit een mooie opsteker. CDA-Heiloo heeft in ieder geval zijn beste beentje voorgezet. Mocht u naar aanleiding van deze onderwerpen in gesprek willen met Niek Wijmenga of Willemien Koning, geef dan een seintje via: cdaheiloo@gmail.com
En wat betreft de uitleg van Derk Boswijk: via de volgende link kunt u een zeer boeiend webinar volgen met uitleg wat er allemaal speelt als het gaat om stikstof: https://youtu.be/M387OfZSRWY