Heiloo, een toekomstig Fietsdorp! (thema-avond 9 februari)

Kunnen we het fietsgebruik aantrekkelijker maken? Kunnen de digitale en technologische ontwikkelingen ons helpen? Welke ideeën leven in ons dorp die we met elkaar kunnen ontwikkelen?

CDA-Heiloo organiseert op 9 februari (aanvang 19.30 uur, kleine zaal Ter Coulsterkerk) een thema-avond over dit onderwerp.

Marcel van Beek en Huub van der Linden van GoingDutch geven een fascinerende presentatie over de wijze waarop de digitale transformatie ook de fietser ruim baan kan geven. Marjon Zandvliet van het Verkeerspanel Heiloo en ook Marjan Bruin van de Fietsersbond Heiloo geven hún visie en gaan aan de hand van pittige stellingen de discussie met u aan.

Deze avond staat al heel lang in de planning: het is eindelijk mogelijk om deze bijeenkomst op een veilige manier fysiek te organiseren, met gebruik van de QR-code en de 1,5 m maatregel. Iedere belangstellende is van harte welkom! Graag vooraf aanmelden bij Hessel Hiemstra via jhhiem@quicknet.nl

fietstser heiloo

Zie voor de uitnodiging:

Heiloo Fietsdorp 9 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>