Nieuwe gezichten bij CDA-Heiloo

Kandidaten CDA-Heiloo verkiezingen 2022

CDA-Heiloo heeft de verkiezingslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

Lijsttrekker Mart Brouwer de Koning stelt de kandidaten graag aan u voor: “Het is een betrokken, kundige en veelzijdige groep inwoners van Heiloo. Op plek twee en drie staan vertrouwde gezichten, namelijk Hessel Hiemstra, de huidige fractievoorzitter, gevolgd door Hein Korthouwer, die nu ook al actief is in de fractie.”

Mart is er trots op dat op de plaatsen 4, 5 en 6 van de lijst flink wat vernieuwing in de fractie komt: “Corinne Willemse is opgegroeid en woonachtig in Heiloo. Ze is haar hele werkzame leven al actief in de zorg en neemt deze expertise mee om de fractie hiermee de komende jaren te ondersteunen. Peter van Dorsten woont ook al vele jaren in Heiloo en is werkzaam bij de gemeente Alkmaar. Hij brengt veel expertise mee van wonen, duurzaamheid en energietransitie. Op plaats zes staat Niek Wijmenga. Hij is reeds actief op provinciaal niveau en heeft als expertise duurzaamheid en de energietransitie. Stuk voor stuk belangrijke items in de komende jaren en dus ook bij de gemeenteraadsverkiezingen.“

Het verkiezingsprogramma “CDA Verbindt” is inmiddels ook vastgesteld: CDA Heiloo verkiezingsprog 2022 – 2026

Zie vooral ook onze speciale verkiezingssite!

bezoek de website

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>