Goed Nieuws #5: Ondernemers Heiloo bundelen digitale krachten!

Beste lezer, dit is de vijfde in een serie Heilooƫr weekberichten waarin wij als CDA-fractie in deze ingewikkelde tijd elke week een positief punt willen belichten. Er gaan immers heel veel dingen hartstikke goed, die het vermelden waard zijn!

Afgelopen week is een nieuw platform online gegaan, waarbij de ondernemers in Heiloo de krachten hebben gebundeld: OndernemersinHeiloo.online

Via deze site of via de app zijn de lokale ondernemers in 1 oogopslag te raadplegen en kunnen bestellingen worden gedaan. Het is de bedoeling om dit platform stap voor stap uit te breiden: een uitstekend initiatief om zelfs in deze moeilijke tijd elkaar te vinden: het is de kortste weg naar de lokale middenstand en de culturele instellingen. Een topidee!

website ondernemersinheiloo.online

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>