Goed Nieuws #6: Sneeuw & school!

Beste lezer, dit is de zesde in een serie Heilooër weekberichten waarin wij als CDA-fractie in deze ingewikkelde tijd elke week een positief punt willen belichten. Er gaan immers heel veel dingen hartstikke goed, die het vermelden waard zijn! 

Afgelopen maandag was voor vele kinderen van de basisscholen de eerste  echte dag op school. Maar het was gelijk ook feest met al die sneeuw: echte winters blijken in Nederland dus toch nog voor te komen.

Al met al een mooie start van de week, waarbij hoopvol wordt uitgekeken naar het weekend en er mogelijk genoeg ijs ligt voor de broodnodige schaatspret!

Zie ook: https://www.uitkijkpost.nl/nieuws/algemeen/39220/in-de-sneeuw-terug-naar-school

Sneeuwplezier in Heiloo (Uitkijkpost 8 jan 2021)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>