Goed Nieuws #4: Eerder inspraak

Beste lezer, dit is de vierde in een serie Heilooƫr weekberichten waarin wij als CDA-fractie in deze ingewikkelde tijd elke week een positief punt willen belichten. Er gaan immers heel veel dingen hartstikke goed, die het vermelden waard zijn!

Met ingang van het nieuwe jaar vergadert de raad van Heiloo volgens een nieuw model. Doel van de nieuwe werkwijze is om inwoners eerder te betrekken bij de besluitvorming en dat zou moeten leiden tot betere besluiten.

Het nieuwe model wordt stapsgewijs ingevoerd. Begonnen wordt met raadsinformatieavonden die voortaan openbaar zijn. Op een later moment komen er ook dialoogtafels en informatiemarkten. Zie ook onderstaand artikel in het NHD van 23 januari jl.

De raads- en commissieleden zijn deze week aan de hand van een goed bezochte training begonnen om zich de nieuwe werkwijze eigen te maken. Kortom: elke week een stapje beter!

NHD 23 jan 2020

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>