Goed Nieuws #3: Renovatie Het Baafje gestart!

Beste lezer, dit is de derde in een serie Heilooër weekberichten waarin wij als CDA-fractie in deze ingewikkelde tijd elke week een positief punt willen belichten. Er gaan immers heel veel dingen hartstikke goed, die het vermelden waard zijn!

Zoals afgelopen week in de Uitkijkpost werd vermeld: de renovatie van Het Baafje is gestart. Deze prachtige voorziening voor Heiloo wordt hiermee gereed gemaakt voor de toekomst en daar zullen vele inwoners dus nog veel van kunnen genieten.

Hopelijk kunnen we het resultaat bewonderen onder het genot van een fraaie zomer!

Zie: www.uitkijkpost.nl/nieuws/algemeen/38939/renovatie-het-baafje-gestart

Start renovatie Het Baafje

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>