Baafje

De toekomst van het Baafje houdt de gemoederen in Heiloo de laatste tijd heel erg bezig. Inwoners verenigen zich in ‘Vrienden van het Baafje’ en denken na over op wat voor manier het Baafje voor Heiloo behouden kan blijven.

Ook de fractie van het CDA zou het fijn vinden als het Baafje open kan blijven.

Echter, in deze tijd van bezuinigingen moet er goed gekeken worden naar de haalbaarheid. Er ligt een aantal scenario’s, waar onderzoek naar wordt gedaan en wethouder Hero Veger heeft regelmatig gesprekken met mensen die hem informeren over de eventuele mogelijkheden.

De CDA fractie wacht de resultaten van een komend overleg af alvorens een mening te vormen. In de commissie Maatschappelijke Zaken van oktober staat het Baafje op de agenda en zullen we hopelijk meer duidelijkheid krijgen om daarna tot een besluit te kunnen komen.