Geslaagde CDA-fietsronde

De fietsronde van CDA-Heiloo afgelopen zaterdag 5 november was gevarieerd. Eerst enthousiast ontvangen bij Scouting Rurik én omwonenden. Daarna naar de nieuwe wijk Zuiderloo. Tot slot stilgestaan bij de verwikkelingen rond het mogelijke geluidscherm langs het spoor. In gesprek met onze inwoners: dat is waar het het om gaat.
Indien ook u de CDA-fractie wilt spreken, meldt u zich dan aan voor het fractiespreekuur bij Hessel Hiemstra: jhhiem@quicknet.nl
Enthousiaste ontvangst bij Scouting

Enthousiaste ontvangst bij Scouting

In gesprek in Zuiderloo
In gesprek in Zuiderloo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>