CDA-Heiloo is… Trots!

De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Heiloo levert in de eerste plaats een overtuigende winnaar op. De felicitaties gaan naar Heiloo2000 die uitkomt op 6 zetels.

Hoewel de landelijke trend voor het CDA niet geweldig is, is CDA-Heiloo er toch in geslaagd om wederom 3 zetels in de wacht te slepen. In absolute aantallen stemmen hebben we zelfs een progressie geboekt.

Wij willen de ruim 1600 CDA-stemmers van harte bedanken voor hun vertrouwen. Samen met het campagneteam en de fractie is er hard aan getrokken. Met dit resultaat gaan wij verder op weg naar het benutten en vooral DOEN in kansen!

Elly Beens
Mart Brouwer de Koning
Hanny Kaan
Hessel Hiemstra
Josca Ligteringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>