Eerste Kamer lid houdt lezing in Heiloo op 26 januari

“De samenleving en de politiek is van ons allemaal. Samen maken we het verschil.”

In dit kader organiseert CDA-Heiloo op 26 januari 2015 in Heiloo een openbare thema-avond. Daarbij zal de heer Wopke Hoekstra, namens het CDA lid van de Eerste kamer, spreken over “De rol en het belang van de Eerste Kamer”. Hij zal daarbij ook ingaan op een aantal politieke actualiteiten, zoals de ontwikkelingen in de zorg.

Daarnaast zullen een aantal kandidaten voor de komende Provinciale en de Waterschap verkiezingen zich presenteren: Jan Kramer, Willemien Koning-Hoeve en Klaas Valkering.

De komende Provinciale verkiezingen op 18 maart aanstaande hebben een landelijk effect, omdat daarmee ook de samenstelling van de Eerste Kamer wordt bepaald. Zoals inmiddels duidelijk is: de Eerste Kamer is van cruciaal belang voor het huidige Kabinet Rutte. Met het oog op de internationale ontwikkelingen die in Nederland doordreunen: dit voorjaar staat de samenleving, en dus ook de politiek, voor ingewikkelde dillema’s. Ook vanuit dat perspectief belooft dit een interessante bijeenkomst te worden, waarbij het debat niet wordt geschuwd!

Locatie: Klein Varnebroek, De Omloop 22/A te Heiloo. Aanvang 20.00 uur.

In verband met de organisatie bij voorkeur vooraf aanmelden via henkkorthouwer@hotmail.com of 06-29310303.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>