Hanny Kaan: nog niet in gemeenteraad

Hanny Kaan-Brink heeft besloten nog niet toe te treden tot de gemeenteraad van Heiloo. Hoewel ze voldoende voorkeursstemmen heeft gekregen om een zetel in te nemen heeft ze aangegeven de ruimte te laten voor zittend raadslid Hessel Hiemstra. Hanny Kaan is door de CDA-fractie wel voorgedragen als lid van de commissie maatschappelijke zaken.

Hanny: “Toen het CDA mij vroeg om kandidaat te worden heb ik bewust gevraagd om een plek achter een aantal zittende raadsleden. Daarmee zou ik gebruik kunnen maken van hun ruime ervaring. Hessel Hiemstra heeft de afgelopen periode een belangrijke rol gespeeld in de CDA-fractie. Hij verdient het in mijn ogen de zetel te houden die hij had. Uiteraard ben ik vereerd met zoveel stemmen. Ik ben dan ook heel blij dat het CDA mij heeft voorgedragen als lid van de commissie maatschappelijk zaken. Op die manier zal ik me al volop kunnen inzetten.”

Als het CDA een wethouder levert in het nieuwe college is Hanny Kaan wel beschikbaar voor een raadszetel.