CDA op pad met virtueel fietsrondje!

Het zijn turbulente en zorgwekkende tijden die ons allen ook in Heiloo raken. Wij willen als CDA-fractie graag weten wat er leeft en de verbinding houden met de inwoners van ons mooie dorp.
Daarom houden wij op 7 mei, van 20 – 21 uur een telefonisch fractiespreekuur. Daarnaast zullen wij als fractie op 8 en 9 mei een aantal verenigingen, bedrijven en winkeliers benaderen. Daarmee maken we een ‘virtuele fietsronde’ door het dorp, mede als voorbereiding op de raadsvergadering van 11 mei aanstaande waarin ook gesproken wordt over de in Heiloo te nemen maatregelen als gevolg van de corona-crisis.
Wilt u met ons in gesprek tijdens het spreekuur of dat wij u als onderdeel van de fietsronde benaderen? Geef een seintje aan Hessel Hiemstra (jhhiem@quicknet.nl of 06-20430584) of aan Mart Brouwer de Koning (brouwerdekoning@hetnet.nl of 06-51355667).
afbeelding CDA virtuele fietsrond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>