Oproep opvang vluchtelingenkinderen (UPDATE)

Update: Inmiddels zijn we een aantal weken verder en het kabinet is tot op heden niet verder gedaan dan het aanbod om een aantal kinderen op het Griekse vasteland te ondersteunen. Dat vinden wij een zeer mager gebaar. De CDA-afdeling Heiloo steunt daarom ook de oproep aan het partijbestuur, zoals deze door Klaas Valkering is verwoord.

Zie daarvoor ook: 

https://www.trouw.nl/politiek/cda-wethouder-komt-in-opstand-omdat-het-vijfhonderd-weeskinderen-zijn-daarom~b38bb317/

Wij hopen dat dit wel effect heeft!

—————–

Samen met Heiloo-2000, PVDA-Heiloo, D66-Heiloo en Heiloo-Lokaal hebben wij de staatssecretaris mw. Broekers-Knol de dringende oproep gedaan dat wij als Nederland ons bekommeren om de vele alleenstaande vluchtelingkinderen op het Griekse eiland Lesbos.

Er is daar een verschrikkelijke situatie en wij steunen de breed gedragen oproep dat ook Nederland hierin een verantwoordelijkheid toont.

Zie voor meer informatie:

https://www.defenceforchildren.nl/actueel/nieuws/migratie/2020/groeiend-aantal-gemeentes-wil-kinderen-van-griekenland-overnemen/

Voor de volledige tekst van onze oproep, zie hieronder.
Zodra wij een reactie hebben ontvangen, zullen wij dit via deze weblog melden.

opvang vluchtelingenkinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>