CDA-kiezers bedankt!

Met 1621 stemmen had CDA-Heiloo nagenoeg hetzelfde aantal kiezers als 4 jaar geleden. Aan al onze kiezers: bedankt voor uw steun!

Doordat wij – letterlijk – een handvol stemmen tekort kwamen voor een van de restzetels, gaan wij echter in de raad van 3 naar 2 zetels. De versplintering in het politieke landschap en het systeem met restzetels leidt tot dit toch wel bizarre resultaat. Ontzettend jammer voor iedereen die zich met hart en ziel voor onze campagne heeft ingezet.

Wij gaan echter niet bij de pakken neerzitten en zullen de steun van onze kiezers niet beschamen. De komende periode zijn er ook in Heiloo veel uitdagingen, waarbij samenwerking en daadkracht vereist zijn. Wij zullen waar mogelijk onze steen daar aan bijdragen.

Elly Beens

Elly Beens CDA Heiloo definitieve uitslag 2018

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>